Bireysel Değerlendirme
Çeşitli psikolojik yöntemler kullanarak bireylerin yeteneklerini, davranışlarını, bireysel özelliklerini değerlendirme sürecidir.
Yapılan bireysel görüşmeler, sınıf içi doğal gözlemler ve uygulanan psikoegzersiz etkinlikleriyle öğrencilerimizin bireysel değerlendirmeleri yapılmaktadır.


Aile Danışmanlığı
Ailelerin ihtiyaç duydukları konular da ( gece korkuları, tuvalet eğitimi, kardeş kıskançlığı, dikkat eksikliği, mahremiyet eğitimi, davranım bozuklukları vb. ) rehberlik sağlamak ve çocukları için yapılan bireysel değerlendirme sonuçları hakkında bilgilendirmek.


Psikoegzersiz Etkinlikler
Çocuk psikolojisini tanıma, takip etme ve gerektiğinde müdahale etmek için kullanılan yöntemlerden biride oyun terapisidir. Oyun, çocuklarla iletişim kurmak için çok güçlü bir araçtır. Kaygı, korku, özgüven eksikliği ve dikkat eksikliği problemi olan çocuklara ve hareketli olan çocuklara yönelik oyunlarla problemlerle baş edilmekte ve gelişimleri desteklenmektedir.


Öğretmen Eğitimleri
Okul öncesi yaş grubunun gelişim özelliklerine ve yaşanan problemlere paralel olarak öğretmenleri destekleyici eğitimler düzenlenmektedir.


Veli Seminerleri

 Okul- öğretmen- aile iş birliğine vurgu yapan seminerle ebeveynler farklı konularda bilgi sahibi olmaktadır.